Vilka är vi2

Vi står för trygga transporter

 

Vi är varken störst eller billigast. Men vi är pålitliga, flexibla, kunniga och dessutom enkla och trevliga att ha att göra med. Dessutom sätter vi en ära i att lösa dina transportbehov på ett så smidigt och snabbt sätt som möjligt och med en hög servicenivå.

För att både du som kund och vi själva ska känna total trygghet har vi valt att enbart anlita åkerier med chaufförsbundna ekipage. Med samma chaufför hela vägen har vi full kontroll och kan följa din transport från lastning till lossning. Engagemanget för uppdraget är dessutom större hos en chaufför med ansvar hela vägen och innebär också en minskad skaderisk.

Vi som jobbar på transaction har mångårig erfarenhet och en nästintill oöverträffad kunskap om spedition och internationella transporter. Skulle du mot all förmodan ha ett transportproblem som vi själva inte kan lösa, så löser vi det ändå genom att ta hjälp av vårt nätverk av pålitliga och kunniga samarbetspartners. Dina transporter är vårt jobb.

Miljö
Alla typer av transporter innebär en påverkan på miljön. För att medverka till en så liten belastning som möjligt arbetar vi efter en miljöpolicy som innebär att vi bland annat optimerar fyllnadsgraden på våra fordon och undviker onödig tomkörning.

 

Vi ställer också krav på våra leverantörer och på oss själva att följa med i den tekniska utvecklingen. Att vi dessutom uppmanar våra chaufförer att köra på ett miljövänligt sätt och att själva använda oss av modern och energisnål kontorsutrustning behöver vi inte orda så mycket om – det är en självklarhet.